Her er 2014's ringeste film
Seth Rogen (th.) og James Francos (tv.) kontroversielle komedie "The Interview" er en af de store mulige spillere ved prisuddelingen til årets ringeste film, de såkaldte Razzies. Foto: Dan Steinberg/DAN STEINBERG/INVISION/AP
Den amerikanske anti-Oscar, Razzien, har udsendt sin liste over mulige nominerede, der tæller film som den kontroversielle "The Interview".

Smag er som bekendt subjektiv, men lander man på denne liste, så ser det umiddelbart sort ud med kvaliteten.

Det er den benhårde sandhed for nomineringerne bag den årlige Golden Raspberry Award, i folkemunde Razzien, der sideløbende med Oscar-uddelingen kårer det forgangne års allerstørste stinkere på det store lærred.

Rolling Stone har fået fingrene i stemmesedlen med mulige nomineringer, der blandt andet tæller Family Guy-bagmanden Seth McFarlanes "A Million Ways to Die in the West". Western-komedien burde have gode chancer for at 'vinde' - den er nemlig nomineret i kategorierne "Årets Værste Film" og "Værste Instruktør" samt i seks andre tåkrummende kategorier.

Også de ellers afholdte skuespillere Cameron Diaz og Jason Segel bør overveje at skrive på en takketale. Komedien "Sex Tape", hvor de spiller de hovedrollerne, dukker nemlig op i hele fem kategorier ved årets Razzies.

Fire rådne kategorier må den omdiskuterede og kontroversielle "The Interview" nøjes med. Her nævnes særligt samspillet mellem hovedrollerne James Franco og Seth Rogen som grund til nomineringerne.

Nu er det op til alle andre at stemme om, hvordan de endelige nomineringer skal se ud, når de bliver offentliggjort den 14. januar - en dag før Oscar-uddelingens nomineringer ser dagens lys.

Golden Raspberry Awards har eksisteret som et sjovt indslag siden 1981. De tvivlsomme priser bliver uddelt den 21. februar, aftenen før Oscar-showet.

Newspaq