Hemmeligt forlovet: Amy skulle giftes

Amy Winehouse efterlader sig ikke kun sin familie og mange fans. Nu viser det sig, at hun var forlovet og skulle giftes.
Det havde måske ikke behøvet at slutte så tidligt for Amy Winehouse. Popstjernen, der døde den 23. juli, var hemmeligt forlovet og efter sigende godt i gang med en alkoholafvænning, fordi hun ønskede at hellige sig giftermålet.
Det havde måske ikke behøvet at slutte så tidligt for Amy Winehouse. Popstjernen, der døde den 23. juli, var hemmeligt forlovet og efter sigende godt i gang med en alkoholafvænning, fordi hun ønskede at hellige sig giftermålet. Foto: YUI MOK / POLFOTO

Amy Winehouse var måske kun få dage fra at få styr på sit liv, før hun døde. Sangerinden ønskede nemlig at lægge det vilde rockliv bag sig og falde til ro. Få uger før hun døde, var hun blevet hemmeligt forlovet med filmmageren Reg Traviss.

Det skriver The Sun, som har talt med en kilde tæt på den afdøde popstjerne.

"Hun ønskede intet andet, end at være hans hustru og starte en familie med ham. Hun ønskede så højt at slippe af med sine dæmoner," siger kilden til The Sun.

Reg Traviss havde givet Amy en diamantring som symbol på deres fremtid sammen, og udsigten til at blive gift fik ifølge kilden Amy til at tage sig sammen.

"Amy tilbragte en uge i afvænning i juni og fortalte sine elskede, at hun var fast besluttet på at droppe sprutten."

Det er tidligere kommet frem, at Amy ikke døde af en overdosis, men af at hun trappede for hurtigt ned på stofferne.

Amys familie var også glade for Reg Traviss, og syntes, at han havde en god indflydelse på Amy.

"Han hjalp hende med hendes problemer," fortalte popstjernens far, Mitch, til avisen, og fortsatte, "hun var gladere, end hun havde været i årevis."

Kilde: The Sun

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.