Hells Angels afviser penge fra Samuelsen
Anders Samuelsen betalte et sted mellem 10 og 20.000 kroner for sin søn. Men HA nægter at have modtaget penge. Foto: Carsten Snejbjerg/POLFOTO/Arkiv / POLFOTO
Lederen af Liberal Alliance, Anders Samuelsen, siger selv, at han har betalt sin søns narkogæld til Hells Angels. Klubben selv nægter.

Sagen om Anders Samuelsen (LA) og sønnens narkogæld tager en uventet drejning.

Gælden skal ifølge Liberal Alliances partileder være betalt til rockergruppen Hells Angels. Men nu afviser Hells Angels at have fået penge af politikeren.

"Partileder Anders Samuelsen har aldrig betalt penge til en person, som havde forbindelse til HAMC (Hells Angels Motorcycle Club, red.) Denmark," skriver Hells Angels i en pressemeddelelse.

Klubben frygter selv, at en pusher har udgivet sig for at være rocker, fordi det giver status.

"Desværre er det sådan at mange pushere misbruger HAMCs stærke brand for at opnå beskyttelse, eller for anden vindings skyld udgiver sig for at have forbindelse til klubben," skriver klubben.

Anders Samuelsen betalte ifølge ham selv et sted mellem 10 og 20.000 kroner for sin søns dummebøder på en ubetalt kokaingæld.

Statsministeren og justitsministeriet opfordrer danskerne til aldrig at gøre som Anders Samuelsen og betale dummebøder. Alligevel synes syv ud af ti danskere, at Samuelsen stadig er egnet som leder af et parti i Folketinget.