Heidi ramt af sorg: Mindet om sønnen stjålet

15-årige Patrick Madsen blev dræbt i en trafikulykke for over to år siden. Nu har familien fået stjålet deres kæreste minde om ham.
Patrick Madsen sammen med sin lillebror og sin elskede Suzuki Samurai, som nu er stjålet.
Patrick Madsen sammen med sin lillebror og sin elskede Suzuki Samurai, som nu er stjålet. Foto: Privat

Knallerter og crossere var Patrick Madsens et og alt. Den 15-årige dreng blev dræbt i en trafikulykke for lidt over to år siden.

Nu er hans familie frustrerede og vrede over, at luskede røver har stjålet hans elskede veteran-knallert, en Suzuki Samurai, på familiens gård i Vemmetofte ved Faxe på Sydsjælland.

På Facebook har hans mor, Heidi Staalbo Nørgaard, efterlyst det tohjulede motorkøretøj.

- Vi er virkelig kede af det. Det var hans ét og alt. Han gik virkelig meget op i, at det her gamle klenodie skulle bygges op, og hans Suzuki stod nærmest som original. Det er nogle uvurderlige minder for os, og vi håber inderligt, at vi får dem tilbage, fortæller hun til BT.

Indlægget er nu blevet delt omkring 5.000 gange, og det er kommet helt bag på Heidi Staalbo Nørgaard. Knallerten var ikke bare en knallert, den var også et minde over deres elskede søn og storebror, der gik bort alt for tidligt, da han forulykkede på en ATV'er.

Familien har endnu ikke fået nogle brugbare henvendelser, men de er optimistiske.

- Nu har vi delt billederne i forskellige facebookgrupper, og det håber vi, kan være medvirkende til, at vi får den igen. Den er ikke længere blå, men kamæleon-farvet, så den burde være til at kende, siger Heidi Staalbo Nørgaard til Avisen.dk.

Foruden Suzuki’en blev også to Yamaha-crossere stjålet fra familien.

 

Heidi Staalbo Nørgaards facebookopslag

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.