Harry P.: Jeg er bedre end nogensinde før

Daniel Radcliffe forbløffer sig selv med sit skuespiltalent. Han synes, den sidste Potter-film er klart den bedste.
Harry og vennerne står forsvarer os alle sammen mod det onde, og det fortjener lidt ros, mener super-stjernen.
Harry og vennerne står forsvarer os alle sammen mod det onde, og det fortjener lidt ros, mener super-stjernen. Foto: Polfoto, (AP Photo/Warner Bros. Pictures, Jaap Buitendijk) / POLFOTO

Læsere og filmpublikum har ikke kunnet få armene ned over Harry Potter-serien. Og nu føjer Daniel Radcliffe (manden, som er inde i Harry Potter) sig til koret.

Afslutningen på en af den nyere tids største filmsucceser nærmer sig en afslutning. 'Harry Potter og dødsregalierne - del 2' rammer hele verdens biografer på onsdag og fredag, og forventningerne er skruet helt i vejret.

Fansene har nemlig måttet vente på anden halvdel af den sidste film siden november 2010, hvor 'Harry Potter og dødsregalierne - del 1' udkom. Men de har ikke ventet uden grund, forsikrer Radcliffe, som er sikker på, at filmen vil tilfredsstille masserne.

"Det er helt klart den bedste film. Ikke bare i sammenligning med de andre. Den kan stå alene, den er brilliant," siger han til femalefirst.co.uk.

Daniel Radcliffe løfter lidt af sløret for, hvordan den sidste film er blevet så god.

"Det er den eneste gang, jeg har set en Harry Potter-film og sagt, 'Yes, jeg er tilfreds med min præstation.'"

Skuespilleren med den magiske tiltrækning er så stolt over sin egen præstation, at han faktisk har forbavset sig selv.

"Jeg kan faktisk ikke tro, at første del og anden del blev lavet på samme tidspunkt. Personligt sagt, så er det, som om jeg er en anden skuespiller (i anden del, red.)," siger den begejstrede skuespiller.

Kilde: femalefirst.co.uk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.