Gwyneth Paltrow synes utroskab er naturligt
Gwyneth Patrow ville formentlig ikke have mange problemer med at finde sig en elsker, hvis hun havde brug for det. Foto: Scanpix, AFP, Alberto E. Rodriguez
Livet er hårdt, og vi gør det bedste vi kan, filosoferer skuespillerinden, der ikke vil dømme folk, som har haft en affære.

Mon ikke sangeren Chris Martin hiver sin yndige viv til side til en lille sludder, når han ser dagens overskrifter? Konen er nemlig den smukke og talentfulde skuespillerinde Gwyneth Paltrow, og hun har med al selvfølgelighed udtalt sig om utroskab.

"Jeg er en stor romantiker, men man kan både være romantiker og realist. Livet er kompliceret, og jeg kender folk, som jeg respekterer, beundrer og ser op til, der har haft affærer," siger hun til Daily Mail.

Skuespillerinden, som både er blevet udpeget som en af verdens smukkeste, mest sexede og mest elegante kvinder, synes ikke, man skal se ned på folk, som har været utro.

"Det er som om, vi har indbyggede fejl. Vi er mennesker, og nogle gange foretager vi valg, som andre dømmer. Men det er deres problem," filosoferer den Oscar-belønnede kendis.

Hun er selv blevet bedre til ikke at dømme mennesker for deres handlinger.

"Jeg tror, vi alle gør vores bedste, men livet er kompliceret."

Udtalelserne falder i forbindelse med Paltrows nye film 'Contagion' (smitte, red.), som handler om en utro kvinde, der uforvarende bringer en smitsom sygdom til USA. Utroskab er dog ikke noget, hun selv praktiserer, insisterer hun.

"Jeg er heldig, jeg har et vidunderligt, velsignet liv. Jeg har to fantastisk skønne børn og en meget sød mand, så....7, 9, 13," griner den attråværdige kvinde.

Kilde: dailymail