Gulli på 76 år arbejder stadig som lærer: Jeg bliver, så længe jeg er god til mit job
76-årige Gulli nyder at undervise, og hun vil ikke udelukke, at hun når at fejre 60-års jubilæum på Gentofte Skole. Foto: Privatfoto
Gulli Erhardt Seiersen har været lærer i 56 år, og selvom hun kunne være gået på pension for længst, så har hun ikke planer om at stoppe foreløbig. Hun er meget gladere, når hun er sammen med børnene.

Hendes børn synes, at hun skal rejse og nyde livet, men det, som 76-årige Gulli Erhardt Seiersen nyder allermest, er netop at undervise børn i matematik på Gentofte Skole. Det skriver BT.

Hun har været folkeskolelærer i 56 år og fik Dronningens Fortjenstmedalje for 16 år siden for 40-års tro tjeneste på Gentofte Skole. Gulli Erhardt Seiersen vil ikke udelukke, at hun også når at fejre 60-års jubilæum.

- Jeg tager et år ad gangen. Det har jeg sagt til min ledelse, men det kan ikke udelukkes, at jeg også fejrer 60 års jubilæum, for jeg får svært ved at undvære mine kolleger og eleverne. Jeg har sagt til mine tre (biologiske, red.) børn, at jeg nok kun tager et år mere, men den tror de ikke rigtig på mere, for det har jeg sagt hundrede gange før, siger hun til BT.

I dette skoleår har Gulli Erhardt Seiersen to 6. klasser i matematik og håndværk og design. Hun har tænkt sig at blive så længe, ledelsen synes, at hun er god til sit job. Hun oplever, at både børn og forældre er glade for hendes, måske lidt gammeldags, måde at undervise på.

Flere ældre bliver på arbejdsmarkedet

Antallet af ældre, der bliver på arbejdsmarkedet efter den officielle pensionsalder på 65 år, er steget stødt de seneste 10 år. I 2008 var 163.976 personer på 65 år eller ældre i job, mens det tal var oppe på næsten 250.000 i 2015.

Gulli Erhardt Seiersen er stort set aldrig syg, og hun har aldrig benyttet sig af de fem årlige seniordage, som hun har haft ret til at holde, siden hun fyldte 65 år. Hun mener, at eleverne har brug for stabilitet, og det agter hun at give dem.