Gøglende Wozniacki kritiseres for drilleri
Du skal tænke dig lidt bedre om næste gang, skælder tennislegenden Chris Evert, efter Wozniacki gøglede til et pressemøde. Foto: Polfoto, (AP Photo/Elise Amendola) / POLFOTO
En kæk Caroline Wozniacki lod som om hun fik kramper under et pressemøde. Tennislegende kalder det 'dumt og umodent'.

Caroline Wozniacki er ved at få et ry blandt sportsjournalister som lidt af en spasmager.

Tennisspilleren har flere gange drevet gæk med medierne ved pressemøder, og nu er hun igen kommet i rampelyset efter et lille stunt, hvor hun gjorde grin med den spanske spiller Rafael Nadal.

Nadal fik for nylig krampe under et pressemøde, og det lod Caroline i går som om, hun også gjorde. Men det skulle hun måske ikke have gjort, for nu bliver hun skældt ud af tennislegenden Chris Evert.

"Det, hun lavede, var meget dumt. Men desværre er det ikke første gang, at Caroline træder ved siden af," siger den tidligere US Open-vinder ifølge sporten.dk.

Journalisterne ved pressemødet syntes, scenen var sjov, og i tv-klippet forneden kan nyhedsoplæseren heller ikke lade være med at fnise.

Chris Evert fik derimod optrinnet i den gale hals. Han synes, der er ved at tegne sig et umodent mønster i Carolines opførsel.

"Jeg bærer over med Wozniacki. Hun er jo ung. Men hun bør tænke sig bedre om i fremtiden," skænder han.

Caroline har tilsyneladende hørt kritikken og sendt en undskyldning til Rafael Nadal på Twitter

"Jeg lavede lidt sjov på min pressekonference i aftes (mandag, red.). Jeg håber, at det ikke bliver taget ilde op. Jeg har den dybeste respekt for Rafa, som jeg beundrer.

Kilde: sporten.dk