Go' stil: Dansk Supermarked inviterer ansatte til giga-fest
Hvem Ka'? Lukas Graham ka' og skal nok gøre hvad han ka' for at 20.000 ansatte i Dansk Supermarked får en god sommerfest. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)
20.000 ansatte i Dansk Supermarked er i dag til sommerfest ved hovedkvarteret i Aarhus. De får blandt andet 11 timers livemusik med store danske navne.

Hvis din lokale dagligvare-pusher virker lidt klatøjet, når du dukker op i Netto eller Føtex i morgen, kunne årsagen måske være, at hun har deltaget Danmarks største sommerfest.

Dansk Supermarked har nemlig i dag, søndag, indbudt virksomhedens 39.000 ansatte til en festlig dag sammen.

Det har intet mindre end 20.000 takket ja tak til.

De er blandt andet blevet kørt til festpladsen, som er udendørsarealerne ved Dansk Supermarked Groups hovedkontor i Årslev ved Aarhus, i 500 busser, skriver dagligvare-kæmpen i en pressemeddelelse.

Dansk Supermarked har navngivet begivenheden DSLIVE2016, som på de sociale medier blevet til hashtagget #DSLIVE2016. Her kan alle interesserede så følge deltagernes opdateringer direkte fra festen.

Festen varer i 11 timer og der bliver budt op til dans og fællessang af Christoffer, Lukas Graham, Gnags, Shaka Loveless og Dizzy Mizz Lizzy.

Masser af mad og drikke

I løbet af dagen ventes der at blive spillet beachvolley og basketball og fortærret i omegnen af 120.000 måltider mad, som bliver skyllet ned med øl og spiritus samt vand - masser af vand.

Den fantastiske vejrudsigt har nemlig fået Dansk Supermarked til hente ekstra 20.000 liter vand til festpladsen.

Det er ikke tilfældigt, festen holdes på Grundlovsdag. De fleste butikker er nemlig lukket i dag. Dansk Supermarked forsikrer dog om, at det kun er de butikker, der normalt holder lukket på Grundlovsdag, der også vil være lukket i dag.

via Listen To News