Glemte dommeren Michael Jacksons eget ansvar?
Lægen Conrad Murray opsøger retslokalerne igen. Denne gang af egen drift. Foto: Scanpix, AFP / STRADLEY, CHERNOFF & ALFORD LLP
Michael Jackson havde også selv et ansvar for sin egen død. Sådan lyder den morddømte læge Conrad Murrays sidste bøn til retssystemet.

Lægen Conrad Murray har - udover en fængselsdom på fire år - fået et enormt erstatningskrav for sit ansvar ved Michael Jacksons død.

Men popstjernen havde selv et ansvar for sin tidlige død, vil lægen nu bevise. Det skriver TMZ.

I en bøn til den dommer, som idømte ham fire års fængsel og et erstatningskrav til Jacksons familie på 581 millioner kroner, forklarer Conrad Murray, at det ikke kan være rigtigt, at han står med hele ansvaret.

I dokumenter, som den morddømte læge nu har sendt til retten, skulle der angiveligt være beviser for, at pop-kongen selv ønskede behandling med det risikable medikament Propofol, som førte til hans død.

Murrays advokat Michael Flanagans medgiver, at hans klient er medskyldig. Men han mener omvendt ikke, at man kan forlange så stor erstatning fra lægen, hvis Jackson selv var klar over risikoen ved Propofol.

I sidste ende er det dommeren, som afgør erstatningsbeløbets størrelse.

Forsvarsadvokaten forventer, at Murray endeligt vil få halvdelen af ansvaret for Jacksons død og Jackson selv den anden halvdel. Det vil betyde, at erstatningskravet også skal halveres ifølge TMZ.

Kilde: TMZ