Gleager fra Paradise Hotel : Jeg har scoret mange piger
Gleager fra Paradise Hotel er indtil nu den fyr, der har haft sex med flest piger på hotellet. Men i det virkelige liv har han skam også scoret mange piger.

• Vild sex-rekord i Paradise Hotel
• Paradise: Julie skuffet efter sex med Gleager
• Drenge fra Paradise Hotel kan få sex med de fleste
• Vilde sex-scener på Paradise Hotel

Han ser godt ud og har charmeret mange af pigerne på Paradise Hotel med sin jyske beskedenhed.

Og 27-årige Mads Gleager fra TV3s Paradise Hotel er indtil videre den af fyrene, der har haft sex med flest piger på hotellet. Tre styk er det blevet til - men det er skam ikke noget, der generer Gleager, når han nu kan se sine egne eskapader på tv.

- Det er da specielt, men jeg sidder med det største smil på. Det har jo bare været sex og sjov og ballade, fortæller Gleager, der lige nu konkurrerer med Susan om at være den, der har scoret flest på hotellet i Mexico.

Men hvor Susan er blevet fremstillet som billig, så er Gleager sluppet, ja, billigt.

- Jeg ved ikke, hvorfor det er sådan, at hvis en pige er sammen med mange, så er hun en luder, mens fyren bare er frisk. Og når der kommer en pige som Susan, der siger tingene, som de er, så kommer Janteloven frem, forklarer Gleager, der ikke vil lægge skjul på, at hans medvirken i realityshowet gør det nemmere at score hjemme i Hjørring.

- Der kommer en vis lethed i det, for pigerne vil jo gerne snakke med mig. Men jeg har ikke udnyttet det så meget, som jeg kunne, siger Gleager, der har været single i flere år og har scoret en del igennem årene. Faktisk går der rygter om, at han har været sammen med over 200 piger.

- Jeg ved ikke rigtig, hvor mange det er. Men det er nok flere end, hvad der er normalt. Før i tiden kunne jeg godt have flere på en gang, men nu er jeg blevet mere bevist om, at man godt kan såre folk, fortæller Gleager.

Og han kan da også godt savne en kæreste, når han sidder alene om aftenen. Han har dog bevidst valgt det fra, da tiden ikke er rigtig på grund af den meget opmærksomhed omkring programmet.

- Der er mange piger, der gerne vil snakke med mig, når jeg går  byen. Det vil jeg ikke byde en eventuel kæreste. Og så skal jeg også først finde den rigtige - én der sparker benene væk under mig, lyder det fra Gleager, der ikke vil ud med, om han kommer til at være sammen med flere i Paradise Hotel .

- Der kommer til at ske ting og sager, og man kommer til at se nogle flere sider af mig. Men om der kommer mere sex? Det vil jeg ikke ud med, siger han med et grin.