Gitte Nielsen blottede sig for Spleen United
Gitte "Stallone" Nielsen synger med på nummeret "Misery" på Spleen Uniteds nye album. Foto: Scanpix, ALESSIA PIERDOMENICO
Model og musiker Gitte Nielsen havde følelserne uden på tøjet, da hun indspillede et nummer med Spleen United.

Det har altid ligget det danske band Spleen United fjernt at lave samarbejde, så da de tre musiske drenge besluttede sig for at gør det, blev det ad lidt alternative veje. På bandets nye album synger Gitte "Stallone" Nielsen nemlig på nummeret "Misery".

Og der var en særlig grund til, at et blev lige netop Gitte Nielsen, der skulle pryde det nye album med sin stemme, selvom modellen ikke har sunget i mange år.

- Gitte Nielsens image sat sammen med vores image var så tilpas underligt, at det ville der være noget helt specielt over, som jeg ikke mindes at have set i Danmark før, konstaterer forsangeren Bjarke Niemann overfor Ritzau.

Det elektroniske nummer "Misery" handler ifølge Niemann om død og ensomhed. På den måde mener han, at Gitte Nielsen har noget tilpas dystert i sin person, som gik fint i spænd med bandets forståelse. Men teksten rørte også den berømte Hollywood-frue.

- Teksten er jo skrevet til hende, så det påvirkede hende meget. Hun blev helt klart ked af det, men på en fin måde. På en måde var det godt at se, at budskabet ramte hende. Så kunne jeg virkelig mærke, at hun var engageret i sangen, fortæller Niemann.

I alt var det skæve makkerpar i studiet i 6 timer, og forsangeren husker, at Gitte Nielsen gerne ville gøre det så godt som muligt for at opfylde den erfarne elektroniske musikers kreative behov.

Men selvom der blev knoklet hårdt, og følelserne kom ud, er samarbejdsparret ikke venner i dag.

- Jeg har ikke snakket med hende siden. Men jeg var også mest interesseret i den kunstneriske del, fordi vi kun var i studiet en enkelt dag. Det er klart, at når man laver musik, der virkelig virker, så er processen intensiv, konstaterer Niemann.