Giroud: Neuer er ikke nogen uigennemtrængelig mur
Angriberen Olivier Giroud har bevist, at han sagtens kan finde vej til målet, når Manuel Neuer står i buret.
Olivier Giroud ved, hvor målet står for tiden. Og den franske angriber har en god statistik mod tyskere og især Manuel Neuer.
Olivier Giroud ved, hvor målet står for tiden. Og den franske angriber har en god statistik mod tyskere og især Manuel Neuer. Foto: Claude Paris/AP

Olivier Giroud har gode minder fra fodboldkampe, hvor den franske landsholdsangriber har stået over for Tysklands stjernekeeper Manuel Neuer og tysk modstand generelt.

Tyskland og Frankrig mødes i torsdagens EM-semifinale, og Giroud er ikke bange for mødet med Bayern München-keeperen.

- Selvfølgelig er han en nøglespiller for dem, men jeg har scoret nogle mål mod ham. Han er ikke nogen uigennemtrængelig mur, siger Giroud, som har scoret 10 mål i de seneste 11 kampe for Frankrig,

Da Frankrig slog Tyskland 2-0 i november, scorede Giroud et af målene. Neuer stod også på mål, da Giroud scorede i både hjemme- og udekampen for Arsenal mod Bayern München i Champions League-gruppespillet i denne sæson.

Desuden scorede Giroud et af målene på Neuer, da Arsenal vandt 2-0 på Allianz Arena i 2012/2013-sæsonen.

- Jeg spiller generelt godt mod tyske hold. Mit mål er at hjælpe Frankrig til at vinde EM. Hvis jeg kan hjælpe mit land ved at score et eller to mål til, er det flot, siger Giroud, som har scoret tre mål ved EM.

Holdkammeraten Antoine Griezmann er EM-topscorer med fire mål.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.