Gik ned med stress: Nu er Iben Hjejle rask igen

Underholdning
– Jeg har et hemmeligt projekt. Sådan er det jo. Jeg skal lave noget tv-serie, som bliver møgspændende. Men det er ikke noget, hvor jeg skal bære det hele, fortæller Iben Hjejle. (Foto: Foto: Scanpix / arkiv)

Skuespilleren Iben Hjejle gik ned med stress sidste år. Sygemeldingen betød, at hun måtte opgive at spille Amanda i det erotiske lystspil ”Privatliv”. Men nu er Iben frisk igen, skriver HER&NU.

- Jeg har det vidunderligt. Alt er godt. Jeg er ovenpå igen, siger hun til ugebladet. 

Det var i oktober 2016, at den populære skuespiller måtte trække stikket. 

- Stress er desværre blevet en folkesygdom, og nu er det så min tur til at blive ramt. Det er derfor med tungt hjerte, at jeg er nødt til trække mig fra forestillingen 'Privatliv', som var og er et drømmeprojekt med et drømmehold, forklarede Iben Hjejle dengang i en pressemeddelelse. 

For nogle måneder siden forklarede hendes manager, at der var usikkerhed om resten af året, men nu har Iben Hjejle vist sig på den røde løber for første gang siden sygemeldingen. Det skete til Elle Style Awards, og skuespilleren har da også allerede gang i nye projekter.

– Jeg har et hemmeligt projekt. Sådan er det jo. Jeg skal lave noget tv-serie, som bliver møgspændende. Men det er ikke noget, hvor jeg skal bære det hele, fortalte hun til HER&NU.

Fakta: Iben Hjejle

Skuespiller, 42 år. Født 1971 i Søborg, København.

Uddannet fra Statens Teaterskole som 25-årig.

Flere store filmroller, bl.a.

- "Mifunes sidste sang"

- "Gamle mænd i nye biler"

- "High Fidelity" indspillet i USA.

Også kendt fra tv-serien Dicte baseret på Elsebeth Egholms krimier.

UDVID

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko