Frank Hvam bader i kakaomælk
Frank omgivet af den ædle drik. Billedet kan ses i sidste nye udgivelse af Femina. Foto: Femina
Dansk underholdnings-ikon har presset kendt damemagasin om at komme på forsiden.

Frank Hvam har smidt klunset for Danmarks kvindelige dameblads-læsere.

Det var prisen for at komme på forsiden af det populære dameblad Femina, som krævede et godt grin til gengæld for at slække på sine redaktionelle værdier. Det kan man læse ud af en underholdende mailkorrespondence mellem Femina og Frank Hvams manager i den seneste udgave af magasinet i dag.

Redaktionen på Femina har gennem længere tid forsøgt at få et interview i hus med den danske komiker. Men han og hans manager holdt stædigt fast på, at hvis det skulle ske, skulle Frank have ikke mindre end selve forsiden.

Femina har aldrig før haft en mand stående dér. De lod ham da også forstå, at "det var helt udelukket."

Men efter, at Frank Hvam og Casper Christensen ytrede sig på DR's Aftenshow om deres forhold til dameblade, kunne redaktionschefen alligevel ikke dy sig. Frank Hvam forklarede nemlig for åben skærm, at han "battlede" med magasinet om at komme på forsiden.

Udsigten til forhandlinger gjorde redaktionen munter, og de kontaktede igen Frank Hvam for at gamble om det noget kontroversielle tilbud om et interview. Han kunne få forsiden. Hvis de til gengæld kunne få ham til at posere nøgen i et badekar fyldt med Cocio.

Billedet er ifølge Femina inspireret af den legendariske amerikanske portrætfotograf Annie Leibovitz, der i 1980' erne fotograferede Whoopi Goldberg i et badekar fyldt med mælk.