Fra odds 5000 til favorit: Bookmakere frygter Leicester-guld

Indholdstilbud fra BetXpert distribueret af Ritzau.

INFO: Anvendelse af Ritzaus ekstratjeneste og materiale herfra forudsætter accept af vilkårene i bunden af denne meddelelse.

**** RITZAU EKSTRA ****

Holder Leicester hele vejen og vinder Premier League, må bookmakerne grave dybt i lommerne for at udbetale. Oddsene på Leicester-guld er helt sensationelt faldet fra 5000 til odds 3.

Hvis Leicester vinder Premier League, vil det være en af de største sensationer i nyere fodboldhistorie. Og det vil samtidig være et hak i tuden på bookmakerne, som alt for længe har ignoreret Leicesters bedrifter. Før sæsonen kunne Premier League-guld fås til odds 5.000. I dag er de favorit til at vinde og giver blot odds 3.

Det skriver onlinemediet BetXpert.

- Der er nok ingen tvivl om, at vi har været for længe om at anerkende Leicesters reelle niveau. Som hold har de sæsonen igennem præsteret på et utroligt højt niveau uden de - på papiret - helt store stjernespillere, siger Hans-Henrik Busk Stie, manager hos Danske Spil, til BetXpert.

Efter Leicesters meriterende 3-1 sejr ude mod Manchester City i weekenden er oddsene raslet ned, og nu er bookmakerne nødt til at tage klubben seriøs. Vinder Leicester guld, kommer det til at koste.

- Det er klart Leicester, som vil gøre mest ondt på os. Vinder Schmeichel og co. Premier League vil det give cirka to millioner i gevinst til Oddset-spillerne. Så det vil være en betragtelig økonomisk lussing, siger Hans-Henrik Busk Stie til BetXpert.

Også hos Nordicbet håber man på Leicester-gummiben.

- Et Leicester-mesterskab vil også gøre rigtig ondt på os. Det er klart det hold, som vi vil tabe mest på i rækken, siger Tonni Munk Jensen, oddssætter hos Nordicbet, til BetXpert.

Hos Unibet synes de, det er opmuntrende, hvis Leicester kan vinde. Selvom det vil koste dem.

- Der er mange kampe endnu, men det vil virkelig være forfriskende, hvis sådan et hold kan vinde Premier League, som normalt er så fastlåst, siger pressechef Per Marxen til BetXpert.

Han mindes ikke noget, som kan matche Leicesters bedrift, hvis de går hele vejen.

- Det vil være en sensation. Vi skal vel tilbage til Kaiserslautern, der blev tyske mestre som oprykker i slutningen af 90'erne, Herfølges DM-triumf eller Grækenlands EM-sejr i 2004. Og inden af dem har givet i nærheden af odds 5.000, siger Per Marxen.

For yderligere information kontakt:

Peter Bollerup Andersen

tlf.: 22985498

e-mail: peter@betxpert.com

**** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF BETXPERT ****

Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus Ekstratjeneste:

- Artiklen må viderepubliceres i sin hele form, da afsender har givet samtykke hertil.

- Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik.

- Artiklen må forkortes, men ikke tilføjes stramninger eller udtryk, som afsenderen ikke kan stå inde for.

- Det skal tydeligt fremgå, hvilket medie artiklen kommer fra. Ansvaret herfor ligger hos mediet, der videreudnytter indholdet - også hvor afsenderen måtte have glemt at inkludere kildehenvisning ved udsendelse.

- Ritzau må ikke krediteres for artiklen eller angives som kilde.

- Materialet må ikke videreudnyttes kommercielt andet end i egne udgivelser, og forudsætter at modtageren, via kontrakt med Ritzaus Bureau A / S, har ret til at publicere indholdet.

- Hvis afsenderen har indsat link i artiklen, opfordres der til altid at inkludere dette ved videreudnyttelse.