Larsen får et år mere hos tophold
Jim Larsen bliver et år mere i FC Midtjylland. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Jim Larsen har forlænget aftalen med FC Midtjylland, så den nu løber til sommeren 2016.

Midterforsvareren Jim Larsen har gjort det godt i FC Midtjyllands forsvar, siden han kort inde i denne sæson kom til klubben efter et par skadesplagede år i Club Brugge i Belgien.

Mandag har det aktuelle tophold i Alka Superligaen forlænget Larsens kontrakt med et år, så den nu løber frem til sommeren 2016.

- Lige fra dag ét har han præsteret. Det var det, vi havde håbet på, men vi er positivt overraskede over det niveau, han har vist.

- Han er gledet godt ind på holdet, og han er en spiller, vi er glade for at have i truppen, siger FCM's sportsdirektør, Claus Steinlein, i en pressemeddelelse.

Jim Larsen fik sit gennembrud i Silkeborg, hvor han en overgang spillede så stærkt, at han blev indkaldt til Morten Olsens landshold. Den hovedstødsstærke stopper kom dog aldrig på banen og er således ikke noteret for en landskamp.

For FC Midtjylland har han foreløbig spillet 12 kampe og har scoret to mål.

- Jeg er faldet godt til i klubben, og så har jeg fået en masse spilletid. Det var det, jeg havde håbet og regnet med, da jeg kom til klubben, så derfor var det naturligt at forlænge kontrakten, siger Jim Larsen.


/ritzau/
via Listen To News