Forlod TV2-program: Frygtede for kærestens liv
Cecilie Nielsen kunne ikke holde løftet til sig sig selv. Foto: TV2
Cecilie troede hun kunne slippe sin hjertesyge kæreste, da hun meldte sig til TV2-programmet "Hjem til gården"

Da 24-årige Cecilie Nielsen flyttede ind på gården i TV2-programmet "Hjem til Gården", var det med et ønske om at blive bedre til at passe på sig selv og prioritere sig selv.

Men det løfte kunne hun ikke holde. Frygten for at miste sin hjertesyge kæreste var for stor, så hun forlod programmet, skriver TV2.

- Det har været opslidende for mig at være i det her sygdomsforløb. Jeg troede, jeg kunne slippe det inde på gården, men jeg spekulerede hele tiden på, om Christian var okay, fortæller Cecilie Nielsen til tv-stationen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her ses deltagerne i "Hjem til Gården". Cecilie står nummer to fra venstre, mens programmets vært, Lene Beier, står i døråbningen. Foto: TV2

Kæresten Christian Fejer fik hjerteproblemer i efteråret 2016. I forbindelse med Cecilies 22 år fødselsdag blev han dårlig og fik smerter i brystet.

Christian blev fløjet til Rigshospitalet med akut blodprop i hjertet. Han fik to hjertestop, men blev genoplivet og behandlet, skriver TV 2.

Igen i maj 2017 fik han hjerteproblemer og svævede i en uge mellem liv og død. Og igen i begyndelsen af juni samme år gik det galt.

Cecilie vågnede om natten og fandt Christian hængende halvvejs ud af sengen. Hans læber var blå, og åndedrættet meget dårligt.

- Jeg skreg og gik i panik. Jeg prøvede at få kontakt til ham ved at slå ham og råbe ad ham, fortæller Cecilie Nielsen.

Christian Fejer havde fået hjertestop igen.

Han blev genoplivet ved stød i Cecilies Nielsens seng, og efter tre dage i respirator på hospitalet vågnede han.

Siden optagelserne til programmet er parret gået fra hinanden, fortæller Cecilie:

- Det har dog givet mig en kæmpe ro at gå fra ham, selvom det var meget svært. Min tid på gården har modnet mig meget, og nu tager jeg det meget stille og roligt med min nye kæreste, siger Cecilie Nielsen.