Foretrækker du at drikke te, så er du hip
Foretrækker du en kop med te, så er du moderne Scanpix
Kaffe har længe været hypet for alle sine fordele, men nu er den gode gamle te ved at hale ind på den, og drikker du hellere det, ja så er du ligefrem med på noderne.

Der findes folk, som sværger til kaffe. Så findes der dem, der kan lide både og, og så er der den gruppe, som bare gerne vil holde sig til te. Og det er nu også blevet moderne, skriver ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du drikke kaffe før træning

Der er, i New York og andre storbyer, begyndt at komme flere og flere te-barer til og damebladet har hevet fat i både te-branchen og livsstilsekspert Anne Glad for at høre, hvorfor det nu er oppe i tiden.

- Vi dyrker glæden ved fordybelse og håndværk lige nu, og når det kommer til avantgarden, så er teen et af de steder, hvor de kan viser deres kvalitetssans, siger Anne Glad blandt andet til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Sådan skal du ikke rense dine ører

Sundhed er i fokus

Tidligere var der præstige i at drikke dyr kaffe, fordi det signalerede overskud rent økonomisk. I dag har fokus rykket sig til at handle om mentalt og fysisk overskud. Derfor kommer den hidtil underspillede te nu ind i billedet.

Men du skal altså ikke bare drikke en hvilken som helst te og være ligeglad med dens oprindelse, hvis du vil være fuldstændig moderne. Du skal helst være optaget af, hvordan den er fremstillet og hvilke ingredienser den indeholder.

LÆS OGSÅ: Sådan får dit hjem dig til at klø

Du kan også drikke din te uden af være en ”kender” og stadigvæk nyde godt af de sundhedsmæssige fordele, der er ved at drikke den varme drik – så længe du ikke fylder din kop halvt op med sukker og holder øje med unødvendige tilsætningsstoffer, slår ALT for damerne fast og giver samtidig en masse ekstra info om te i denne uges blad.