Ford FORD B-MAX UDEN MIDTERSTOLPE SCORER FEM STJERNER I EURO NCAP CRASH TEST
Kan en kompakt familiebil uden B-stolpe og med skydedøre stå for presset ved en kollision? Spørgsmålet har hængt i luften lige siden de første billeder af Ford B-MAX blev offentliggjort sidste år. Nu er tvivlen udryddet. Europas førende crash-test-institution, Euro NCAP, har netop tildelt den nye Ford B-MAX fem ud af fem mulige stjerner efter helt nye og væsentlige skrappere crash-test-kriterier.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Kan en kompakt familiebil uden B-stolpe og med skydedøre stå for presset ved en kollision? Spørgsmålet har hængt i luften lige siden de første billeder af Ford B-MAX blev offentliggjort sidste år.

 

Nu er tvivlen udryddet. Europas førende crash-test-institution, Euro NCAP , har netop tildelt den nye Ford B-MAX fem ud af fem mulige stjerner efter helt nye og væsentlige skrappere crash-test-kriterier. Dermed slutter den nye Ford B-MAX sig til Ford Ranger og Ford Focus , som begge har opnået en topplacering med fem stjerner i den indskærpede og skrappere crash-test.

 

Designet af døråbningen i den nye B-MAX gør brug af væsentligt mere højstyrke-stål end i andre Ford modeller. Fords ingeniører har udviklet særlige bøjler – såkaldte crash-catchers – som låser skydedørene helt fast ved en side-kollision.

 

Den nye Ford B-MAX har syv airbags og forenden er designet for maksimal beskyttelse af bløde trafikanter. Ford B-MAX fås også med Fords Active City Stop – et automatisk anti-kollisions-system til tæt by-trafik.

 

Den nye Ford B-MAX kommer til Danmark sidst på året.

 

 

# # #http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/ford-motor-company


Lene Dahlquist
Communication & Public Affairs Manager

Ford Motor Company

 

Tlf:                    43 48 06 20

Mobil:              40 32 82 68

Email:              ldahlqui@ford.com
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.