Folkekær tv-vært skal lave fredagsgøgl på DR
Felix Smith tager en tørn mere som fredagsvært på DR. Foto: DR Presse, Bjarne Bergius Hermansen
Felix Schmidt skal styre løjerne i DRs nye fredagssatsning, "Skjulte Stjerner".

Når DR åbner op for sit nye talentspotter-program, "Skjulte Stjerner", bliver det med Felix Smith som ankermand. det skriver Ekstra Bladet.

Programmet går ud på, at sangkendisserne Tim Schou , Karen Rosenberg, Johnny Reimar, Magnus Vigilius , Anders Blichfeldt , Clara Sofie, Marie Frank og Uso skal coache og synge duet med ukendte danskere hver fredag.

Felix Smith mener, at hans ansigt sagtens kan tage en tur mere på DR's sendeflade, selvom han både har medvirket i programmerne "Talent" og "Og det var Danmark".

"Men det kan da godt være, at jeg i virkeligheden ødelægger lidt...men hvem fa'en skulle det så være," siger Felix Smith til Ekstra Bladet, og påpeger, at hans radioerfaring gør ham god til jobbet.

"Den måde vi inddrager folk på, er jo i virkeligheden noget, vi gør i radioen hver evig eneste dag. Altså bruge seerne og lytterne aktivt i de ting, vi går og laver," siger han.

På TV2 fortsætter man "Vild med dans"-konceptet, og der er dermed lagt op til skarp fredagskonkurrence mellem de to tv-kæmper.

Kilde: Ekstra Bladet