Fodboldstjerne amok på Svampebob Firkant
Svampebob Firkant gjorde sig yderst upopulær til børnefødselsdag. Arkiv Foto: Wikimedia Commons/Dinkley
Tidligere Liverpool-profil Ryan Babel er godt gal i skralden på den gule tegneseriefigur, der fik børnefødselsdag til at gå op i røg.

Der er grænser for, hvad den hollandske fodboldspiller Ryan Babel vil finde sig i, og det har den gule tegneserie-firkant i den grad fået at føle.

Babel var nemlig sammen med sit barn til børnefødselsdagen, hvor en fyr forklædt som Svampebob dukkede op for at underholde ungerne.

Men herefter gik det helt galt.

"Når du hyrer en figur, ønsker du at den person, der er klædt ud, opfører sig som den rolle personen er blevet hyret for. 'Svampebob' besluttede sig for at tage sin maske af, og han gik i gang med at ryge, foran de glade børn. Det gør 'Svampebob' jo ikke på tv," skrev Ryan Babel på Twitter

Og det fik den vrede far til at hæve stemmen.

"Jeg blev sur på Svampebob, og når jeg bliver sur, råber jeg højt. Jeg sagde til ham: Svampebob! Få så den maske på igen og sluk den skide cigaret! Du kan da ikke stå og ryge foran barnet. Er du gal," skriver angriberen på Twitter.

"Han svarede: Dig og disse irriterende børn kan skride ad helvede til. Jeg er lige sluppet ud af brummen, og jeg her bare få at få penge!

Denne kommentar fik Ryan Babel til at hidse sig lidt ned

"Ingen havde fortalt mig, at han lige var kommet ud af fængsel, og da jeg hørte det, blev min tone en helt anden," skriver han og erkender, at han afslutningsvis mere stille anmodede om, at gutten ikke pustede røg på børnene.

Kilde: Twitter