Flere kongelige deltog i årets bryllup nær London
Hertuginde Kates lillesøster, Pippa Middleton, blev lørdag gift ved et meget omtalt bryllup nær London. Pippa Middleton blev kendt over hele verden, da hun var brudepige ved sin storesøsters bryllup med prins William i 2011. (Arkivfoto) Foto: Paul Ellis/AFP
Pippa Middleton, der blev verdenskendt som brudepige, stod lørdag selv brud ved glamourøst bryllup.

Philippa "Pippa" Middleton, der er søster til Storbritanniens hertuginde Kate, blev lørdag viet til en velhavende finansmand ved et opsigtsvækkende bryllup, der har fået en intens dækning i de britiske medier.

Op til brylluppet, som i den britiske tabloidpresse er blevet kaldt "årets sociale begivenhed", har der navnlig været fokus prins Harrys kæreste, den 35-årige skuespillerinde Meghan Markle, der er kendt fra den amerikanske tv-serie "Suits".

Meghan Markle blev dog ikke set til bryllupsfesten.

Den 33-årige Pippa Middleton blev gift med mangemillionæren James Matthews ved en privat fest, hvor der angiveligt var inviteret omkring 150 mennesker.

Matthews' lillebror Spencer, som er stjerne i den populære britiske reality-serie "Made in Chelsea", var ifølge pressen forlover ved brylluppet.

Vielsen fandt sted i en landsbykirke i Englefield, Berkshire, som ligger tæt på landsbyen Bucklebury omkring 80 kilometer vest for London, hvor bruden voksede op sammen med sin storesøster Catherine og lillebroren James.

Da den dengang borgerlige hertuginde Catherine af Cambridge i april 2011 gik op ad kirkegulvet for at gifte sig med Storbritanniens prins William rettede manges øjne sig ikke kun mod bruden.

Bag hende gik lillesøsteren, som fik tilnavnet "perfect Pippa", fordi hendes brudepigekjole smøg sig rundt om hendes krop på den måde, som den gjorde.

Det royale bryllup dengang blev set af omkring to milliarder mennesker.

Efter brylluppet mellem prins William og hendes søster blev Pippa Middleton næsten lige så populær som hertuginden selv.

I en periode tog paparazzofotografer 400 fotos af Pippa Middleton dagligt.

Pippa Middleton er blandt blevet en kendt klummeskribent, kogebogsforfatter og repræsentant for flere velgørenhedsfonde.

Prins William og Kates søn, prins George, og deres datter, prinsesse Charlotte, deltog i ritualerne i kirken som brudepige og brudesvend.

/ritzau/AFP
via Listen To News