Fødevarestyrelsen advarer mod en stribe fødevarer, som kan være "en sundhedsmæssig risiko".
To gange øko-produkter
Således er der risiko for rester af ethylenoxid i Økologisk Thousand Island dressing og Økologisk Remoulade fra Scandic Food A/S.
Produktet er solgt i supermarkeder over hele landet - læs mere her <<<
Allergen i remoulade
Desuden er der fundet udeklareret allergen i Gårdlykke Grov Remoulade, som er solgt i Coop-butikker i hele landet.
Det drejer sig om allergenet sennep, som indgår som ingrediens i remouladen.
Produktet er kaldt tilbage fordi forbrugere, der ikke tåler sennep, kan få en allergisk reaktion.
Læs mere her <<<
Kylling er mørbrad
Bodebjerg ApS tilbagekalder Salling butterchicken. Flere glas har vist sig at indeholde mørbradgryde, hvor allergenet sennep indgår som ingrediens.
Produktet er solgt i Føtex og Bilka i hele landet, og risikoen er, at forbrugere, der ikke tåler sennep, kan få en allergisk reaktion, ved at spise af retten.
Læs mere her <<<
Karrysuppe kaldes tilbage
I et parti Mou ØKO Karrysuppe er der risiko for rester af ethylenoxid. Derfor kaldes produktet tilbage.
På basis af DTU Fødevareinstituttets generelle vurdering af ethylenoxid, kan produktet udgøre en sundhedsmæssig risiko .
Produktet er solgt over hele landet i blandt andet Rema 1000-butikker, Salling Group-butikkerne Netto, Føtex, Bilka samt i Fakta og andre Coop-butikker. Desuden er produktet solgt af Intervare A/S.
Læs mere her <<<