Voldsom ulykke: Flere er alvorligt kvæstet

To biler er søndag stødt frontalt sammen, og en tredje bil er kørt ind i dem ved Sinding i Midtjylland.
Flere personer er blevet alvorligt kvæstet ved et frontalsammenstød ved Sinding nord for Herning søndag eftermiddag. En tredje bil nåede ikke at bremse, men kørte ind i de to forulykkede biler.
Flere personer er blevet alvorligt kvæstet ved et frontalsammenstød ved Sinding nord for Herning søndag eftermiddag. En tredje bil nåede ikke at bremse, men kørte ind i de to forulykkede biler. Foto: Thinkfoto.dk/colourbox/arkiv/Free

Tre biler er søndag eftermiddag stødt sammen ved et vejarbejde syd for Sinding, der ligger på hovedvejen mellem Holstebro og Herning.

To personer er dræbt, og fire andre er kommet lettere til skade, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De dræbte er en 57-årig mand fra Struer og en 41-årig kvinde fra Aulum.

Der er tale om førerne af to biler, der stødte frontalt sammen. De blev dræbt på stedet.

I kvindens bil sad hendes to børn, der blev kørt på sygehuset til behandling for overfladiske knubs.

I en bil, der ikke kunne undvige, men kørte op i en af de forulykkede biler, sad to personer, som også måtte på sygehuset med lettere skader.

Ulykken skete kort efter klokken 15 lige syd for Sinding på et sted, hvor der er vejarbejde i forbindelse med anlæg af en ny motorvej.

Ulykken skete ifølge politiet, da en bil på vej i sydgående retning trak over i den modsatte kørebane. Her kørte den frontalt ind i en anden bil, som snurrede rundt og blev påkørt af den tredje bil.

En bilinspektør er tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet for at klarlægge årsagen til den alvorlige ulykke.

Indtil undersøgelsen var færdig, og der blev ryddet op efter ulykken, var vejstrækningen spærret omkring ulykkesstedet. Søndag aften er vejen genåbnet for trafik.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.