Fire uger mere til sigtet for dobbeltdrab

Den mand, der er sigtet for at have dræbt et ægtepar i Odense, skal sidde varetægtsfængslet i endnu fire uger, har retten i Odense afgjort.
Den sigtede har siddet i isolation i fire uger, men nu kræver hans mentale tilstand, at han bliver overflyttet til en psykiatrisk afdeling.
Den sigtede har siddet i isolation i fire uger, men nu kræver hans mentale tilstand, at han bliver overflyttet til en psykiatrisk afdeling. Foto: Claus Bonnerup / POLFOTO

Efterforskningen har været en saftig krimi værdig med vidneudsagn om en mystisk mand med en sæk på ryggen, et kamera, der måske indeholdt et billede af gerningsmanden og en tegnebog på taget af en judoklub.

For fire uger siden sigtede og varetægtsfængslede retten i Odense en 37-årig mand, og den varetægtsfængsling er nu blevet forlænget med yderligere fire uger.

Det skriver TV2.dk.

De seneste fire uger har han tilbragt i isolation, men den er ovre nu. Den næste måned skal manden tilbringe på en psykiatrisk afdeling på grund af sin mentale tilstand.

Hvad dommeren begrunder den forlængede varetægtsfængsling med, er ukendt for offentlighedens ører. Dagens retssag foregik nemlig bag lukkede døre.

Manden er sigtet for brutalt at have dræbt ægteparret Bjarne Johansen og Heidi Nielsen 14. april i Tusindårsskoven i Odense. Parret gik aftentur og blev - angiveligt tilfældigt - dræbt med et maskinpistol.

I starten gik politiet efter en eneboer, som flere vidner havde tippet om. Men den teori gik politiet forholdsvis hurtigt fra.

I det hele taget har Fyns Politi været åbne om sagen, og det har ført til hundredevis af tips fra odenseanere, der ligesom det dræbte ægtepar, bruger skoven til gåture og motion.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.