Finanslummerbuks får retssag udsat igen

Det bliver ikke før tidligst den 23. august, at retssagen mod Dominique Strauss-Kahn kommer i gang.
Et statusmøde i retssagen mod Dominique Strauss-Kahn er blevet udsat igen, fordi anklagemyndigheden fortsat undersøger, om der overhovedet er en sag.
Et statusmøde i retssagen mod Dominique Strauss-Kahn er blevet udsat igen, fordi anklagemyndigheden fortsat undersøger, om der overhovedet er en sag. Foto: Polfoto, AP, Shannon Stapleton

Voldtægtssagen mod tidligere IMF-chef Dominique Strauss-Kahn er igen blevet udsat og begynder ikke 23. august, oplyser Strauss-Kahns advokater ifølge Reuters.

"Vi har givet samtykke til en udsættelse af statusretsmødet hos dommer Obus fra den 1. til 23. august," siger Strauss-Kahn advokater, Benjamin Brafman og William Taylor, i en meddelelse.

"Vi kan forstå, at den offentlige anklager fortsætter med efterforskningen. Vi håber, at han inden 23. august vil have nået den konklusion at droppe sagen," skriver de.

Strauss-Kahn blev anholdt den 14. maj efter Nafissatou Diallo, en 32-årig stuepige på Sofitel-hotellet, anklagede ham for seksuelle overgreb.

I de seneste uger har der været spekulationer om, at anklageren kan afvise sagen, fordi, der er dukket bekymringer om Diallos troværdighed op.

Kilde: Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.