Finanslummerbuks får retssag udsat igen

Det bliver ikke før tidligst den 23. august, at retssagen mod Dominique Strauss-Kahn kommer i gang.
Et statusmøde i retssagen mod Dominique Strauss-Kahn er blevet udsat igen, fordi anklagemyndigheden fortsat undersøger, om der overhovedet er en sag.
Et statusmøde i retssagen mod Dominique Strauss-Kahn er blevet udsat igen, fordi anklagemyndigheden fortsat undersøger, om der overhovedet er en sag. Foto: Polfoto, AP, Shannon Stapleton

Voldtægtssagen mod tidligere IMF-chef Dominique Strauss-Kahn er igen blevet udsat og begynder ikke 23. august, oplyser Strauss-Kahns advokater ifølge Reuters.

"Vi har givet samtykke til en udsættelse af statusretsmødet hos dommer Obus fra den 1. til 23. august," siger Strauss-Kahn advokater, Benjamin Brafman og William Taylor, i en meddelelse.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

"Vi kan forstå, at den offentlige anklager fortsætter med efterforskningen. Vi håber, at han inden 23. august vil have nået den konklusion at droppe sagen," skriver de.

Strauss-Kahn blev anholdt den 14. maj efter Nafissatou Diallo, en 32-årig stuepige på Sofitel-hotellet, anklagede ham for seksuelle overgreb.

I de seneste uger har der været spekulationer om, at anklageren kan afvise sagen, fordi, der er dukket bekymringer om Diallos troværdighed op.

Kilde: Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.