Fetterlein kaster sig over Paradise-piger
Frederik Fetterlein er på jagt efter en kæreste i et nyt program. Foto: TV3
Frederik Fetterlein skal på bare fem dage date fem forskellige piger fra Paradise Hotel.

Der bliver snart hård kamp om den festglade Frederik Fetterleins hjerte.

Fem af Danmarks frække Paradise-babes skal nemlig bejle om scorekongen af dem alle Frederik Fetterlein i et helt nyt program. Den tidligere tennis-stjerne skal date fem forskellige piger fra Paradise Hotel på fem dage, skriver TV3.

Der bliver garanteret masser af flirt i TV3's program '6 På Date', hvor Frederik Fetterlein inviterer Pernille, Sheila-Maria, Regitze, Nanett og Tammie på middag i sin lejlighed på Islands Brygge.

En af dem, der ikke har imponeret ham, bliver smidt hjem, mens de resterende stadig har mulighed for at ende som hans kæreste.

Han skal skiftevis turbo-date dem og give dem point. Blandt andet skal han kåre 'dagens skat' og 'dagens skuffelse', og den heldige vinder ender på intet mindre end et romantisk weekendophold med den festglade single.

Og hvem ved, om en af de smukke Paradise-piger kan få den tidligere tennis-stjerne til at få tankerne væk fra den skrantende økonomi. Der er i hvert fald lagt op til underholdning for alle pengene, når programmet har premiere den 20. august.

Kilde: tv3.dk