Fetterlein festede med coke og luksusludere

Nu fortæller den tidligere tennisspiller alt om sit vilde fest-liv med alt fra overdreven brug af stoffer til hede nætter med luksusludere.
Frederik Fetterlein blev paranoid som følge af coken. Som da han en dag tog elevatoren 50 gange for at slippe fra fjender, der ikke var der. Arkiv
Frederik Fetterlein blev paranoid som følge af coken. Som da han en dag tog elevatoren 50 gange for at slippe fra fjender, der ikke var der. Arkiv Foto: Scanpix, Sonny Munk Carlsen

Der er dem, som skjuler sine fiaskoer og holder igen med at plapre løs om vilde coke-fester med luksusludere, og så er der dem, som åbent fortæller om det hele.

Og tilsyneladende hører Frederik Fetterlein til dem, der lægger alle kort på bordet, og hvis filter synes forsvundet i coke-orgierne.

For i sin nye selvbiografi. 'Fetterlein - forført af livet', afslører Fetterlein blandt andet, at det var en prostitueret, der fik ham på kokain, skriver Ekstra Bladet.

"Efter cirka fem-seks sekunder kom suset. På få sekunder skyllede en bølge af positivitet, selvsikkerhed, talelyst og liderlighed over mig. Vi flåede tøjet af hinanden og kneppede, til vi begge vred os i orgasmer. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende. Jeg kunne blive ved og følte mig så ovenpå rent seksuelt, som jeg aldrig har været før. Og da vi bagefter gik på natklub, så festede, drak og dansede vi, så det var helt sindssygt. Jeg troede, jeg skulle dø, så meget gang i den var der," skriver Fetterlein i bogen, ifølge Ekstra Bladet.

Og den ene coke-fest efterfulgte den anden, og Fetterlein var på toppen af verden.

"Tit blev jeg så høj på stoffer, at jeg slet ikke kunne knalde. Jeg havde drukket og sniffet så meget, at min krop og sjæl slet ikke hang sammen mere. Jeg sejlede rundt og fik hjertebanken og troede, jeg skulle dø, indtil jeg gik ud som et lys. Så vågnede jeg med en dundrende migræneagtig hovedpine, splitternøgen med bræk ned ad mig selv. Det var både klamt og ynkeligt", står der i bogen.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.