Femi vil hjælpe Brøndby tilbage på sporet

Oluwafemi Ajilore melder klart ud. Han vil være mester med Brøndby IF.
Oluwafemi Ajilore er på vej til Brøndby på lejekontrakt.
Oluwafemi Ajilore er på vej til Brøndby på lejekontrakt. Foto: Polfoto, Andreas Szlavik

Nu er det kun et spørgsmål om tid. Oluwafemi Ajilore skal til Brøndby på en lejekontrakt, men hvornår er endnu usikkert.

Sikkert er det dog, at Femi har rigtig store ambitioner for sin lejetid i Danmark.

"Jeg ønsker at hjælpe Brøndby tilbage på sporet efter nogle år med dårlige resultater. Jeg vil vinde mesterskabet med Brøndby, men jeg kan ikke garantere noget. FCK er en god klub, og jeg har fulgt lidt med i, hvor godt de gjorde det sidste sæson. Alle klubber vil arbejde hårdt for at nå FCK, og det skal vi også gøre. Det bliver en stor udfordring, og jeg glæder mig," siger Femi til tipsbladet.dk.

Hans nuværende klub er stadig i gang med at undersøge de hollandske regler for arbejdsophold, så de er sikre på at Femi kan komme tilbage, når tiden i Brøndby er slut.

Hvis den 26-årige nigerianer skal nå at hjælpe Brøndby i deres næste kvalifikationskamp i Europa League, skal både hollændere og BIF'ere til at rubbe neglene.

Kampen mod østrigske Ried er nemlig allerede i morgen, så en kontrakt skal være underskrevet i løbet af i dag.

Femi har kontrakt med hollandske Groningen indtil sommeren 2013. Han vil endnu ikke sige, om det kan komme på tale, at han kommer til at være længere i Brøndby end det år, lejekontrakten nu lyder på.

Kilde: tipsbladet.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.