FCM-træner glæder sig: Vi holdt vores aftaler
FC Midtjylland spillede flot håndbold og sikrede træner Helle Thomsen endnu en triumf i julegave.

Få dage før jul vandt Helle Thomsen EM-bronze med det kvindelige svenske håndboldlandshold. Lørdag vandt hun pokalfinalen med et stærkt spillende FC Midtjylland i Jysk Arena i Silkeborg.

FCM besejrede Team Tvis Holstebro 32-26 efter føring på 20-15 ved pausen.

Trods et grimt og ærgerligt uheld til klubbens norske europamester Ida Alstad kort før tid var Helle Thomsen særdeles godt tilfreds med kampen.

- Vi var bare godt spillende. Vi var gode til at løbe kontra, boldene sad lige i hænderne, når vi afleverede. Vi fandt hurtigt rytmen, og spillede, som vi havde talt om, inden vi skiltes før jul, siger Helle Thomsen, der så sit hold skabe en stor føring tidligt i kampen.

- Nu har vi vundet en titel. Den har vi arbejdet hårdt for, og den var vigtig for os, men jeg mener ikke, at vi kan bruge sejren til så meget i forhold til ligaen. Det er en anden turnering, siger træneren.

FC Midtjylland spillede godt, selv om Stine Jørgensen fortsat er stærkt hæmmet af en skulderskade, og Line Jørgensen fik rødt kort med lidt mere end 10 minutter tilbage af kampen efter tre røde kort.

Det glæder cheftræneren, men uheldet til Ida Alstad lægger alligevel en lille dæmper på Helle Thomsens begejstring.

- Det ser skidt ud. Umiddelbart ligner det en sprunget akillessene, forklarer træneren.

En sprunget akillessene plejer at koste mindst seks måneders pause.

/ritzau/