FCK sender flop tilbage til Argentina

Franco Mussis er fortid i FCK. Midtbanespilleren vender tilbage til Argentina med øjeblikkelig virkning.
Franco Mussis' karriere i FC København blev meget kort. Han vender hjem til Argentina med det samme.
Franco Mussis' karriere i FC København blev meget kort. Han vender hjem til Argentina med det samme. Foto: UNGER JAN/free

FC København og Genoa er blevet enige om at ophæve lejeaftalen omkring den argentinske midtbanespiller Franco Mussis, og han er solgt til San Lorenzo i sit hjemland.

Det argentinske mesterhold får glæde af Mussis med øjeblikkelig virkning, oplyser FCK på sin hjemmeside.

Mussis skiftede fra Gimnasia La Plata i hjemlandet til FCK i sommeren 2014, men faldt aldrig til og blev hurtigt udlejet til Serie A-klubben Genoa. Her slog han heller ikke til.

FCK-manager Ståle Solbakken konstaterer, at Mussis havde svært ved at falde til i Europa.

- Tanken bag købet af Mussis var rigtig god, for hans kvaliteter matchede den profil, vi søgte til den centrale midtbane.

- Desværre lykkedes vi ikke med den kulturelle omstilling, hverken på eller uden for banen, og måske rejste han fra Argentina to-tre år for tidligt.

- Franco Mussis var en fin repræsentant for sin nation og gjorde sit bedste, men udgangspunktet var for svært til at lykkes.

- Derfor er vi meget glade for, at så stor en klub som San Lorenzo, der netop har mødt Real Madrid i VM-finalen for klubhold, var klar til at købe ham til en pris, som vi er vældig tilfredse med, siger Solbakken til FCK's hjemmeside.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.