FCK sender flop tilbage til Argentina
Franco Mussis' karriere i FC København blev meget kort. Han vender hjem til Argentina med det samme. Foto: UNGER JAN/free
Franco Mussis er fortid i FCK. Midtbanespilleren vender tilbage til Argentina med øjeblikkelig virkning.

FC København og Genoa er blevet enige om at ophæve lejeaftalen omkring den argentinske midtbanespiller Franco Mussis, og han er solgt til San Lorenzo i sit hjemland.

Det argentinske mesterhold får glæde af Mussis med øjeblikkelig virkning, oplyser FCK på sin hjemmeside.

Mussis skiftede fra Gimnasia La Plata i hjemlandet til FCK i sommeren 2014, men faldt aldrig til og blev hurtigt udlejet til Serie A-klubben Genoa. Her slog han heller ikke til.

FCK-manager Ståle Solbakken konstaterer, at Mussis havde svært ved at falde til i Europa.

- Tanken bag købet af Mussis var rigtig god, for hans kvaliteter matchede den profil, vi søgte til den centrale midtbane.

- Desværre lykkedes vi ikke med den kulturelle omstilling, hverken på eller uden for banen, og måske rejste han fra Argentina to-tre år for tidligt.

- Franco Mussis var en fin repræsentant for sin nation og gjorde sit bedste, men udgangspunktet var for svært til at lykkes.

- Derfor er vi meget glade for, at så stor en klub som San Lorenzo, der netop har mødt Real Madrid i VM-finalen for klubhold, var klar til at købe ham til en pris, som vi er vældig tilfredse med, siger Solbakken til FCK's hjemmeside.

/ritzau/