FCK-back ser frem til intern konkurrence
Nicolai Boilesen får konkurrence i FC Københavns forsvar i den kommende sæson. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix
FCK-backen Nicolai Boilesen ser frem til at få konkurrence om de defensive positioner i næste sæson.

FC København har i ugens løb været på indkøb og forstærket bagkæden frem mod næste sæson.

Først præsenterede klubben den 23-årige tjekke Michael Lüftner, og onsdag præsenterede klubben så den tidligere profil Pierre Bengtsson som ny mand.

FCK-backen Nicolai Boilesen har længe været udset til afløser for Mathias "Zanka" Jørgensen, og især Ludwig Augustinsson, der begge forlader klubben til sommer.

Med de to nye indkøb er konkurrencen om de tomme pladser i bagkæden dog øget, hvilket ikke afskrækker FCK-backen:

-Det er velkomment at få to nye, dygtige spillere ind, der kan styrke holdet. Det skærper konkurrencen og øger kvaliteten på vores hold, siger Nicolai Boilesen.

FCK-træner, Ståle Solbakken, har da heller ikke købt de to nye spillere som direkte afløsere for de afgående spillere. I stedet skal Nicolai Boilesen have en større rolle på holdet.

-Nicolai Boilesen kan ikke spille 50 kampe på en sæson, så nu er vi godt dækket ind. Indkøbene er ikke set som direkte erstatninger for de afgående spillere, siger Ståle Solbakken.

Den tidligere Ajax-spiller har mest været anvendt på venstre back, men har også præsteret flot i midterforsvaret i løbet af sæsonen. Ståle Solbakken har da heller ikke fastlagt en plads, hvor Nicolai Boilesen skal spille.

-Han kan spille både i midterforsvaret og på backen, så det er meningen, at han skal kunne spille kampe på begge pladser for os i næste sæson, siger Ståle Solbakken.

Ud over de to forsvarsspillere har FCK også præsenteret den cypriotiske angriber Pieros Sotiriou som ny spiller i næste sæson.

/ritzau/