Fattig Whitney Houston må nasse på vennerne
Ludfattig Whitney har klattet sin formue væk og må nu låne småbeløb af vennerne. Foto: Scanpix, Keld Navntoft
Divaens engang så svulmende formue er væk, og nu må hun låne småbeløb af vennerne.

Lidt sprut her, lidt stoffer der, og pludselig er pengetanken tom. Den engang så succesrige musikdiva Whitney Houston har efter sigende klattet sin formue væk på røg, alkohol og stoffer og er nu så fattig, at vennerne må låne hende småbeløb. Det skriver RadarOnline.

"Whitneys formue er væk. Hun ville være hjemløs, hvis ikke hendes venner hjalp hende," siger en kilde tæt på sangerinden til RadarOnline.

Det er blandt andet de 100 millioner kroner, som Whitney fik for en pladekontrakt i 2001, der er blevet konsumeret af sangerindens vilde livsstil.

Den krølhårede sangdiva havde stor succes i 1980'erne og 1990'erne, både på musikscenen med sin karakteristiske stemme og med film som 'Bodyguard'. Siden er det gået ned af bakke både professionelt og personligt. Sidste år søgte hun hjælp til at komme ud af sin afhængighed af crack.

Houston har en ny plade på vej. Ingen ved, hvornår den er på gaden, men forhåbentligt vil den redde sangerinden fra selv at ende på gaden inden vennernes gavmildhed slipper op.

Kilde: RadarOnline.