Familie holdt ung kvinde som slave

En tysk familie holdt en 20-årig fanget og brugte hende som husslave i et helt år, til det lykkedes hende at flygte.
En 20-årig kvinde blev holdt fanget i et år af en tysk familie. Hun blev mishandlet og skulle udføre husligt arbejde for familiens tre medlemmer.
En 20-årig kvinde blev holdt fanget i et år af en tysk familie. Hun blev mishandlet og skulle udføre husligt arbejde for familiens tre medlemmer. Foto: Colourbox

Det kan være svært at forstå, men nu har også Tyskland fået en sag om indespærring, tvang og seksuelle overgreb.

En familie i den lille by Haßmersheim i delstaten Baden-Württemberg blev i går anklaget ved retten i Mosbach for at have holdt en 20-årig kvinde som slave i et helt år. I sidste weekend lykkedes det den unge kvinde at flygte fra familiens hus.

Det skriver den tyske avis Bild.

Under sit ophold i familiens hus, blev den 20-årige behandlet som en husslave. Hun gjorde rent, lavede mad og vaskede tøj, konstant under overvågning af mindst et af familiens tre medlemmer.

Det lykkedes hende dog alligevel at flygte, og politiet rykkede ud med specialstyrker for at anholde de to forældre og deres søn. Ifølge Bild havde de grund til at tro, at faren i familien var bevæbnet.

I går var de tre så for retten i byen Mosbach.

"Under hele forløbet blev hun misbrugt igen og igen, ydmyget og truet, og i mindst ét tilfælde blev hun også seksuelt misbrugt af faren," lyder noget af anklagen.

Naboer siger, at de troede, at kvinden var en kusine af familien. Så selvom kvinden var udsultet og afmagret reagerede ingen på kvindens tilfangetagelse.

Ægteparret nægter sig skyldig, men deres søn har erkendt dele af anklagerne blandt andet at have udført vold mod kvinden.

Kilde: bild.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.