Evita-drøm itu: Se Schaumburg-Müllers vikar

Vild Med Dans-skønheden Christiane Schaumburg-Müller udgår fra en opsætning af musicalen Evita, fordi hun har overbelastede stemmebånd.
Christiane Schaumburg-Müller skal nu afløses af skuespiller Trine Jepsen.
Christiane Schaumburg-Müller skal nu afløses af skuespiller Trine Jepsen. Foto: Pressebillede

Tv-værten, danseren og skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller skulle have haft sin helt store musical-debut i hovedrollen på Holstebro-teateret Black Box' opsætning af klassikeren Evita til februar. Men Schaumburg-Müller har ifølge teateret fået "ødemer på stemmelæberne".

På jævnt dansk betyder det hævede stemmebånd, og det er en stor forhindring, når den krævende rolle skal synges. Derfor har teateret med kort varsel besluttet at finde sig en ny Evita.

Valget er faldet på Trine Jepsen, som mange vil huske fra det hedengangne popband Eye-Q.

Schaumburg-Müller, som er kæreste med rapperen L.O.C., har i et halvt år trænet til sin store rolle. Men inden for den sidste måned har hun været til tjek hos Københavns Foniatriske Klinik og blevet tilset af læge Sven Prytz, der er blandt landets førende eksperter på området.

Han måtte konstatere, at sangeren har fået hævede stemmelæber, og at hun ikke kan synge den krævende rolle allerede til februar.

Christiane er ked af afbuddet, for hun havde set frem til at skulle prøve kræfter med musicalgenren.

"Jeg var allerede klar til at skulle flytte til Holstebro den 2. januar og starte prøver. Jeg har glædet mig meget til at møde resten af holdet. Nu må jeg se fremad, og håber at jeg kan vende tilbage til Black Box Theatre i Holstebro en anden gang," skriver Schaumburg-Müller i en pressemeddelelse fra teatret i Holstebro.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.