Eriksen til Old Trafford
Christian Eriksen skal et smut til England og vise sig frem for Sir Alex Ferguson Foto: Polfoto, (AP Photo/Bas Czerwinski) / POLFOTO
Dagens Europa League-lodtrækning giver Christian Eriksen muligheden for at vise sig frem på en af fodboldens største scener.

Så sent som i dag spekuleres der i flere engelske medier i, at Christian Eriksens fodboldfremtid kan ligge i Manchester United, der desperat mangler midtbanespillere af den kreative slags.

Det scenarie rykkede - måske - i dag endnu tættere på, da Ajax trak Manchester United i den næst bedste europæiske turnering, Europa League. Ajax måtte lige som Manchester United se sig slået ud af Champions Legue, før det blev rigtig sjovt.

Det betyder, at det er den danske landsholdskeeper, Anders Lindegaard, der skal forsøge at holde Christian Eriksen og hans holdkammerater fra at score. Hvis han da ellers får vristet handskerne af spanske David De Gea, der har stået på mål i de fleste United kampe i denne sæson.

Thomas Sørensen og Stoke skal møde spanske Valencia. Simon Poulsen og AZ Alkmaar skal møde Anderlecht. Mens Nicki Zimling og Club Brügge skal op imod tyske Hannover 96.

Kampene spilles 16. og 23. februar.

Lodtrækiningen kan ses herunder. Førstnævnte hold starter på hjemmebane.

FC Porto - Manchester City

Ajax- Manchester United

Lokomotiv Moskva - Atletic Bilbao

Salzburg - Metalist

Stoke - Valenica

Rubin Kazan - Olympiakos

AZ Alkmaar - Anderlecht

Lazio - Atl. Madrid

St. Bukarest - Twente

Plzen - Schalke

Wisla Krakow - Standard Liege

Braga - Besiktas

Udinese - PAOK

Trabzonspor - PSV Eindhoven

Hannover 96 - Club Brügge

Legia Warszawa - Sporting Lissabon