Erik bliver slæbt i retten
Hvis Erik Damgaard bliver begæret konkurs, vil hans personlige midler blive brugt til at indfri lånet til Nykredit. Foto: Andreas Bang Kirkegaard / POLFOTO
Erik Damgaard risikerer at gå personligt konkurs, da Nykredit vil have 1,8 millioner af ham.

Engang var han en af landets rigeste mænd. Nu risikerer han at gå personligt konkurs.

Nedturen for den tidligere it-milliardær Erik Damgaard ser ud til at fortsætte. Nu hiver Nykredit Bank ham nemlig i retten for at få de 1.843.850,24 kroner, som han skylder dem, efter at hans hovedselskab, Porteføljeinvest A/S, gik konkurs. Det skriver ekstrabladet.dk.

Ifølge avisen handler sagen om et lån til Porteføljeinvest, som Erik Damgaard fik og personligt kautionerede for den 21. marts 2006.

Lånet skulle indfries øjeblikkeligt, hvis det skulle ske, at Porteføljeinvest gik konkurs. Og det skete den 5. januar i år. Allerede den 3. og 24. februar skrev Nykredit og bad om at få pengene retur, men fik aldrig svar fra Erik Damgaard.

Og meget tyder altså på, at han slet ikke har pengene. Det kan derfor ende med, at banken begærer ham personligt konkurs for at få fingrene i de penge, han fik ud af salget af boligen i Gentofte.

Og så er der frit spil for de øvrige kreditorer, der har millioner af kroner til gode i konkursboet efter Porteføljeinvest.

Kilde: ekstrabladet.dk