Ekspert spår Grand Slam-succes for Wozniacki
Bliver det denne gang, Wozniacki bryder Grand Slam-forbandelsen? Trænerlegenden Nick Bolletteiri tror på danskerens chancer for at nå rigtig langt. Foto: AP Photo/Fred Beckham / POLFOTO
Wozniacki tager fat på US Open med en dugfrisk sejr i den mentale bagage. Ekspert forudser, at hun aldrig har haft bedre chancer for succes.

Den amerikanske trænerlegende, Nick Bollettieri, tror, at US Open, som begynder i dag, bliver Caroline Wozniackis hidtil største mulighed for at vinde en Grand Slam-turnering.

"Det ser ud til, at hun trives godt i New York, og når du først spiller godt et sted, så vil du altid have en følelse af, at du kan gøre det godt igen og igen," siger han til sporten.dk.

Caroline har da også karrierens bedste Grand Slam-resultater fra US Open, hvor hun i 2009 nåede finalen, men tabte til Kim Clijsters, og sidste år først blev slået ud i semifinalen.

Wozniacki er desuden kommet godt igen efter den krise, som for nylig sendte hende ud af to turneringer i træk allerede i første runde. Danskeren vandt i går WTA-turneringen i New Haven for fjerde år i træk.

Nick Bollettieri spår, at Serena Williams er den største forhindring på vej til tronen, men det rykker ikke ved hans private forhåbninger.

"Mit bud er, at hun igen vil være med fremme til sidst. Jeg håber, hun vinder. Hun er verdensetter, hun ser godt ud og er en god ambassadør for sporten."

Caroline Wozniacki og Serena Willliams møder tidligst hinanden i semifinalen.

Kilde: sporten.dk