Efter kontroversiel direktørfyring: Truer med politiet
Ifølge Sjællandske har sejlere og sommerhusejere i ferieparadiset Karrebæksminde været på kollisionskurs med havnedirektør Jesper Møller Petersen. Foto: Skraafoto
Fyring af kontroversiel havnedirektør slap ud fra en lukket dagsorden.

Medlemmerne af byrådet i Næstved Kommune truer en sladrehank - eller whistleblower, alt efter temperament - med politiet.

Historien om, at havnedirektør Jesper Møller Petersen skulle fyres, slap nemlig i sidste uge ud, selvom fyringen var et punkt på Økonomiudvalgets lukkede dagsorden.

Politikerne skal derfor i aften, tirsdag, tage stilling til, om de vil bede politiet, om at undersøge, hvem der lækkede historien, skriver Sjællandske.

I forbindelse med lækagen skrev Sjællandske blandt andet, at avisen "erfarer, at der ikke er nogen enkeltstående årsag til, at samarbejdet med havnedirektøren skal bringes til ophør".

Sjællandske bruger ord som "den kontroversielle havnedirektør", og skrev, at der gennem årene har "været adskillige anledninger til at indlede en afskedigelsessag".

Avisen skrev også at havnedirektøren er kendt for at være "kontroversiel i både handling og ord", og at han "utallige gange været på kollisionskurs med sejlere og sommerhusejere i ferieparadiset Karrebæksminde, hvor Næstved Havn ejer store arealer".

Fyringssagen har været omgærdet af tavshed, og ingen har villet udtale sig til Sjællandske.