Eddie Murphy bliver Oscar-vært i 2012

Den altid friske (og kontroversielle) Eddie Murphy skal stå i spidsen for Oscar-showet i 2012, som bliver vist i over 200 lande.
Eddie Murphy skal underholde mere end 200 nationer, når Oscar-showet bliver sendt i februar 2012.
Eddie Murphy skal underholde mere end 200 nationer, når Oscar-showet bliver sendt i februar 2012. Foto: AP: CHRIS PIZZELLO / POLFOTO

Han er frækkere end politiet tillader, og det er lige, hvad Hollywood har brug for.

Komikeren og skuespilleren Eddie Murphy er blevet hyret som vært for Oscar-showet 2012, og forventningerne kan næsten ikke blive større, end de allerede er, skriver CNN.

Murphy præsenteres som "et komisk geni, en af de største og mest indflydelsesrige kunstnere nogensinde" af en af producerne bag showet.

Der er altid store forventninger til Oscar-værten, som traditionelt set er en af Hollywoods anerkendte komikere, fordi showet sendes i over 200 lande. Siden slutningen af 80'erne har især Billy Crystal (otte optrædener) og Whoopi Goldberg (fire optrædener) sat standarden for underholdningsverdenens største show.

I 2011 levede skuespillerne Anne Hathaway og James Franco dog ikke op til forventningerne, og derfor har offentliggørelsen af næste års vært været ventet med større spænding end normalt.

Og spændingen forløses perfekt med Eddie Murphy, synes producerne selv.

"Han vil bringe spænding, spontanitet og enorm hjertelighed til showet," siger, Brett Ratner, til CNN.

Oscar-showet løber over skærmen den 26. februar 2012 i over 200 lande .

Kilde: CNN

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.