Dyrholm: Sådan er det at kysse James Bond
Trine Dyrholm måtte knibe sig selv i armen, da hun rendte rundt i Venedig med Bond-helten for at promovere filmen. Foto: AP Photo/Andrew Medichini / POLFOTO
Trine Dyrholm var vildt nervøs for at skulle spille over for selveste Pierce Brosnan.

Som skuespiller får man lov at trykke læberne op ad en hel del.

Men det gør måske ikke så meget, når læberne sidder på den tidligere James Bond-helt Pierce Brosnan. Det mener i hvert fald den danske skuespillerinde Trine Dyrholm, der spiller over for Pierce Brosnan i Susanne Biers nyeste film, 'Den skaldede frisør', skriver ekstrabladet.dk.

Til spørgsmålet om, hvordan Pierce Brosnan egentlig kysser, siger den danske skuespillerinde:

- Det er en hemmelighed. Men jeg kan sige så meget, at Pierce Brosnan er en mand, som man virkelig nemt kan spille forelsket i, fordi han er en utrolig dejlig mand. Og han er oven i købet en rigtig gentleman.

Også den danske fotomodel og skuespiller Cecilie Thomsen fik lov at kysse med Pierce Brosnan i filmen 'Tomorrow Never Dies' fra 1997. Konfronteret med det, siger Trine Dyrholm med et glimt i øjet til ekstrabladet.dk:

- Ja. Men Cecilie kyssede ham kun. Hun lavede ikke rigtig noget andet med ham. Ikke sandt?

Den blonde skuespillerinde var ellers ret nervøs for at møde den tidligere Bond-helt, som hun synes er en kæmpe stjerne. Men da han allerede under nogle af de første læseprøver tog hende i hånden og kiggede hende dybt i øjnene, følte hun sig med det samme godt tilpas.

Filmen har dansk premiere på torsdag.

Kilde: ekstrabladet.dk