Lækre biler og dyre heste: Så vildt levede svindelmistænkt
Modelfoto Foto: Shutterstock/ Ritzau Scanpix
Den kvinde, der er mistænkt for at have svindlet for 111 millioner kroner, havde både heste i stalden og dyre biler i garagen.

Dyre biler, heste i stalden og dyr overvågning. Sådan levede den 64-årige kvinde, der er mistænkt for underslæb. Det skriver Jyllands-Posten.

Den 64-årig kvinde er mistænkt af bagmandspolitiet (SØIK) for at have begået underslæb for 111 millioner kroner, mens hun var ansat i Socialstyrelsen under Børne- og Socialministeriet. Det skete over en periode på 16 år fra 2002 og indtil 2018.

Jyllands-Posten skriver, at kvinden levede et liv i luksus på en adresse i Storkøbenhavn. Huset er omgivet af plankeværk og jernport, ligesom naboer oplyser, at huset er udstyret med omfattende overvågning.

Billeder af huset viser, at der i carporten har holdt dyre biler parkeret. Bilparken talte mærker som Mercedes, Audi og Range Rover.

Desuden har kvinden købt en hest til 175.000 kroner til datteren. Hun har ligeledes været involveret i et stutteri siden 2006.

Jyllands-Posten er bekendt med både datterens og kvindens navn, men har ikke kunnet få kontakt med dem.

Torsdag erklærede Sø- og Handelsretten kvinden for personlig konkurs. Kvinden er på flugt og er efterlyst internationalt.

Kvinden har været ansat som afdelingsleder i Socialstyrelsen, der har til huse i Odense. Her har hun været ansat i en lang årrække, og modtog i 2017 dronningens fortjenstmedalje for 40-års tjeneste.

For to uger siden tikkede en mail ind hos fagforbundet HK, om at Socialstyrelsen havde bortvist kvinden. Kollegerne er chokerede og vil få tilbudt hjælp af HK, oplyser forbundet til Avisen.dk.