Kendt DR-vært afviser falske job-rygter
Ulla Essendrop stiller sig uforstående over de falske reklamer, der cirkulerer på internettet med hende. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
Vært på Aftenshowet Ulla Essendrop forstår ikke, hvorfor nogle har valgt at lave en reklame med hendes navn og ansigt.

Vært på Aftenshowet Ulla Essendrops navn og billede bliver lige nu misbrugt i flere falske reklamer for et nyt cremefirma på internettet, skriver Ekstra Bladet.

Det hævdes, at hun stopper som vært for at kaste sig over arbejdet med creme. Det er dog løgn, slår Ulla Essendrop fast. Hun forstår ikke, hvad der foregår.

- Det er jo ikke, fordi det er synd for mig, eller jeg sidder og hyler over det. Men jeg bliver meget nysgerrig på at finde ud af, hvem der står bag, og hvad deres motivation er med at dele de her falske rygter. Der må virkelig være nogen, der keder sig, for det har jo intet formål at skrive, at jeg stopper på tv for at sælge creme, siger hun til Ekstra Bladet.

Hvis du ser et billede af reklamen, så opfordrer tv-værten dig til at hjælpe ved at sende et screenshot til hende.

- På den måde kan jeg sende det videre, og så kan vi få et overblik over, hvor det kommer fra, og hvor omfattende det er, siger hun til Ekstra Bladet.

Ulla Essendrop er langtfra den første kendis, det er sket for. Der har de senere år også cirkuleret falske reklamer med blandt andre X Factor-vært Sofie Linde, Chili Klaus og tv-vært Kåre Quist.