DR hiver gammel juvel frem i lyset
Fra DR's arkiver på Amager er nu fremskaffet et gammelt - højt elsket - tv-koncept. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
I jagten på weekendpublikummet forsøger DR nu at malke en gammel kending. Det er folke-showet 'Her er dit liv', som får nyt liv på skærmen.

Komikeren Niels Olsen er hovedperson i den første udgave af det nu genoplivede DR-show 'Her er dit liv'.

Efter et show med Ørkenens Sønner i Frederikshavn i weekenden, fik skuespillerne højst overraskende besøg af DR-værten Puk Elgård oppe på scenen. Her kidnappede hun Niels Olsen midt 'sønnernes' i show, skriver BT.

De gik straks igang med optagelserne til programmet, hvor det var en overrasket Niels Olsen, som tog imod gæster og publikum.

"Det var totalt overvældende. Jeg var helt overvældet undervejs. Tænk, at de havde samlet alle de mennesker for mig," sagde Niels Olsen til B.T. straks efter optagelserne.

En del af konceptet i tv-programmet, som har adskillige årtier på bagen i Statsradiofonien, er, at hovedpersonen intet ved om, at familie, venner og DR's hold har brugt flere måneder på at grave minder og gode historier frem for at præsentere det hele for seere og hovedpersonen i programmet.

Før Puk Elgaard har Gregers Dirckinck-Holmfeld og Camilla Miehe-Renard været værter.

I DR's række af portrætter har særligt et par stykker stukket ud. Det er blandt andre Otto Brandenburg, Svend Auken, Diana Benneweis og Buster Larsen.

På fredag klokken 20 på DR1 bliver Niels Olsen efter sigende både konfronteret med sin Melodi Grandprix-fortid og pigen Mgala fra 'Den Eneste Ene'.

Kilde: BT