Don Ø lurer på at sagsøge medier i alkoholsag
Don Ø overvejer om han skal sagsøge flere medier for at hænge ham ud som spritbilist. Foto: Scanpix Denmark/Jens Nørgaard Larsen
Flemming Østergaard er blevet frifundet for spritkørsel, men dømt i pressen, mener han selv og overvejer søgsmål.

For et par uger siden sad Flemming Østergaard i sin bil på en fynsk rasteplads og tog en lur. Politiet kom forbi og testede ham for alkohol i blodet, fordi nogen havde anmeldt ham til politiet.

Da han efterfølgende kom hjem, gik der ikke længe, før Ekstra Bladet ringede til ham. Noget 'Don Ø' ikke selv forstår, skriver Fyens.dk

"Der var ikke særlig mange vidner til det. Dem der var, fik besked af politiet på ikke at fortælle det videre. Så hvem i helvedes navn kan vide det?," siger han til Fyens.dk.

Derfor overvejer han nu, om han skal sagsøge de medier, der har dømt ham skyldig på forhånd. Den efterfølgende blodprøve viste nemlig, at promillen holdt sig under den lovlige grænse.

"Jeg skal også overveje, om jeg orker det. Jeg tænker ikke så meget på mig selv, men mere på andre. Folk er jo bange for pressen i dag, og medierne får altid det sidste ord," siger han om den mulige retssag.

Kilde: Fyens.dk