Dobbelt-Daniel scorede i Norge

Agger var i topform, da han og resten af Liverpools spillere gæstede Norge til følelsesladet sæsonoptakt.
Den danske midtbane synes at være ovre de værste skader, efter han igen fik gang i hovedet og højre ben under kampen mod norske Vålerenga.
Den danske midtbane synes at være ovre de værste skader, efter han igen fik gang i hovedet og højre ben under kampen mod norske Vålerenga. Foto: Scanpix Denmark, Gabriel Bouys

Med sørgebind om armen løb alle spillere ind på banen, da Liverpool FC mandag gæstede græsplænerne hos den norske klub Vålerenga.

I det hele taget blev kampen, der var tænkt som optakt til den kommende sæson for det engelske mandskab, en gribende begivenhed, skriver Sporten.dk.

Før kampstart lagde alle Liverpool-spillerne med danske Daniel Agger i truppen således hver en blomst i den norske banehalvdel for at mindes de døde fra terror-angrebet i Oslo og på øen Utøya.

Derefter blev der holdt et minuts stilhed, ligesom Liverpools slagssang, "You'll never walk alone", blev sunget med ekstra kraft.

Under selve kampen var det Vålerenga, der startede bedst ud med to mål inden for tyve minutter.

Liverpools Andy Carroll reducerede dog inden pausen til 2-1, og efter pausen fik en længe skadesplaget Agger endelig fat i sit spil.

Den danske midtbanespiller viste farlighed foran målet, hvor det lykkedes ham at sætte to kasser ind.

Det første med hovedet efter et hjørnespark, og kort efter med højrebenet også efter et hjørne.

Det lykkedes dog det norske mandskab at udligne i kampen, som endte 3-3.

Kilde: Sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.