Stjerner overtog kendt kro fra Meyer: Nu er der endelig overskud
Falsled kro havde et godt økonomisk år i 2018, efter at de blev hjulpet på vej af en vandflyver. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Falsled kro kom ud med et seks-cifret overskud for 2018. En del af succesen skyldes, at gæsterne kan blive fløjet fra København til restauranten på Fyn

Det blev ikke til nogen Michelin-stjerne til Falsled Kro på Fyn i 2019, men det blev i stedet til kolde kontanter. 

Løgismose Meyers, der har kendiskokken Claus Meyer som medejer, solgte i slutningen af 2017 Falsled Kro til en ny ejerkreds, der består af en lang række kendte mennesker, blandt andre forboldspilleren Michael Laudrup og lensgreve Bendt Wedell.

Falsled Kros regnskab for 2018 viser et overskud på 604.181 kroner, hvilket er i stor kontrast til underskuddet i 2017 på 128.586, skriver Finans.dk.

Ifølge kroens regnskab har den varme sommer selvfølgelig hjulpet og det faktum, at kunderne kunne flyve direkte til kroen med vandfly fra København. Det skal gentages i år med endnu flere fly fra Nordre Toldbod direkte til kroen mellem Haarby og Faaborg.

- Alle annoncerede afgange blev hurtigt udsolgt, og successen gentages i år med endnu flere afgange, skriver Falsled Kro i det nye regnskab.

Kroen kom i 2017 også tilbage på familien Grønlykkes hænder. Grønlykke-familien har drevet kroen siden 1971.  

via Listen To News