DF'ere raser over sygehus-ledelse: Stop bøllemanerer mod de ansatte!
Lone Langballe (DF) er en af dem, der kritiserer Viborg Sygehus direktions ledelsesstil. (Foto: Foto: Dansk Folkeparti)
Dansk Folkeparti i Region Midtjylland kritiserer ledelsen på Viborg Sygehus. De har ifølge tre DF'ere sat regionens omdømme over styr til et sted, hvor ord som "demokrati" og "dialog" ikke længere eksisterer.

Målet er nået for Dansk Folkeparti i Region Midtjylland. Begrundelsen er åbenlys ifølge Lone Langballe, Steen Thomsen og Ole Revsgaard Andersen, der er medlemmer af Regionsrådet for Dansk Folkeparti.

De mener, at ledelsen i regionens hovedsamarbejdsudvalg (RMU) har handlet så kritisabelt, at ord som "demokrati" og "dialog" har mistet deres betydning.

Det skriver DF'erne i et læserbrev til Viborg Stifts Folkeblad.

Mandag morgen valgte direktionen at fyre sygehusdirektør Lars Dahl Pedersen og chefsygeplejerske Tove Kristensen fra Viborg Sygehus. Det blev de ansatte først gjort opmærksomme på i en mail, der blev sendt ud en halv time før en pressemeddelelse. Det er decideret dårlig ledelsesstil, mener de tre DF'ere, og direktionen har ifølge dem sat regionens omdømme over styr. 

- Vi vil have dialog, dygtighed og dristighed og ikke bøllemanerer mod ansatte, der varetager deres opgaver loyalt. Vi ønsker ansatte, der ytrer sig, så vi kan få den optimale behandling af vores patienter, skriver de i læserbrevet til Viborg Stifts Folkeblad og fortsætter:

- Bliver der sparet for meget, så kvaliteten sænkes, skal vi i regionsrådet vide det. Hvordan skal vi ellers kunne lave gode politiske beslutninger, hvis alt bliver forelagt os på baggrund af angst for repressalier. Vi afventer fortsat forklaring!

Fredag klokken 10.00 har parterne igen sat sig rundt om forhandlingsbordet. Det sker, efter medarbejderne torsdag udvandrede i protest fra et møde, fordi de ikke følte, at de blev hørt af ledelsen.

via Listen To News