Det svenske kongepar nægtet bord til to
Kong Carl Gustav og dronning Silvia måtte nøjes med et stykke pizza, da de blev afvist på en tysk kro. Arkiv Foto: Scanpix Denmark, Jens Nørgaard Larsen
En tysk kromutter anede ikke hvem Kong Carl Gustav var og henviste regentparret til at spise pizza på den lokale

Man skulle ellers tro, at den svenske kongefamilie har en vis kendis-faktor for tiden med tanke på den sex-skandale, der ramte kongehuset og i særdeleshed kongen i starten af året og kronprinsesse Victorias nyanmeldte graviditet.

Men det var ikke just tilfældet, da Kong Carl Gustav og dronning Silvia torsdag i sidste uge var på uformelt besøg i den tyske by Ladenburg, der ligger ikke langt fra dronningens fødeby, Heidelberg.

Her blev kongeparret nemlig afvist på den tyske kro Zum Güldenen Stern, da kroværtinden ikke umiddelbart kunne genkende dem.
"Jeg har ikke tid til at læse dameblade dagen lang, så jeg genkendte ikke dronningen, da hun bad om et bord," fortæller kroværtinden Nadine Schellenberger, skriver den norske avis VG

Et bryllupsarrangement fyldte det meste af kroen,og da Nadine Schellenberger ikke anede, at hendes to nyankommende gæster havde blåt blod i årerne henviste hun dem til andre spisesteder. Og nu frygter kroens ejere for deres rygte.

"Nu fremstår vi jo som de rene idioter. Vi er nødt til at sende en undskyldning til det svenske hof," lyder det fra Michael Schellenberger, der oplyser, at parret vil sende en officiel undskyldning til det svenske hof.

Det svenske kongepar, der ikke endnu ikke har kommenteret på hændelsen, endte med at spise pizza i Ladenburgs travleste handelsgade.

Kilde: VG